Met vragen of problemen in privé- en werkleven kun je bij mij terecht. In een gesprek zoeken we allereerst naar wat je echt op je hart hebt of waar je echt mee in je maag zit. Vervolgens gaan we op weg om antwoorden op jouw vragen te vinden, oplossingen voor jouw problemen. 


Altijd is kijken naar hoe je hebt geleefd en nu leeft verhelderend, al is dat soms confronterend en pijnlijk. We benoemen biografische thema's. Ik reik je vele gezichtspunten aan hoe je naar jezelf kunt kijken. We doen oefeningen als dat gewenst is, innerlijke of kunstzinnige of lichaamsoefeningen. Jij bent degene die aan het roer van je leven staat, ik zal je altijd daarop aanspreken. De samenleving verandert en ontwikkelt zich voortdurend. Wat vraagt de wereld van jou? Het is een uitdaging en kunst om het leven elke dag weer volop te leven, zodat je 's avonds tevreden de dag los kunt laten en je kunt overgeven aan de nacht. 

Ik coach vanuit mijn ervaring als pedagoog, biografisch consulent, loopbaanbegeleider en kunstenaar. Inspiratie haal ik uit praktische mensenkennis en praktische spiritualiteit. Inmiddels heb ik ontelbare trainingen gegeven en gesprekken gevoerd. Van iedereen heb ik geleerd. Dankbaar ben ik een blik te mogen werpen in het innerlijk: de gedachten, gevoelens en wilsimpulsen van anderen.

Na de vrijblijvende kennismaking kan ik de doelstelling en duur van een traject formuleren. Het honorarium wordt vastgesteld. Bedrijven ontvangen een offerte. 


De wereld is wonderlijk leeg zonder jou.   Annie M.G. Schmidt